top of page

 
Business Central próbaverzió igénylése

Az alábbiakban összegyűjtöttük Számodra a próbaverzióval kapcsolatos legfontosabb információkat.

MAGYAR NYELVŰ KEZELŐI FELÜLET

Alapértelmezetten a magyar nyelvet állítottuk be Neked, azaz a menük, parancsok, mezők és a gyors-súgók (tooltip-ek) egyaránt anyanyelvünkön jelennek meg.

 

Amennyiben inkább angol nyelven használnád a rendszert, arra is megvan a lehetőséged, a területi és nyelvi beállításokat a jobb felső sarok közelében található fogaskerék megnyomását követően megjelenő ablakban tudod megváltoztatni.

Business Central magyar nyelvű felhasználói felület
Business Central üzleti vezető szerepkör főoldal

ÜZLETI VEZETŐ SZEREPKÖR

A rendszerbe történő belépést követően alap beállításként az Üzleti vezető szerepkör főoldala fogad.  A főoldalról elérhető minden olyan feladat, funkció, illetve kimutatás, amelyek segíthetik egy üzleti vezető munkáját.

 

Amennyiben szerepkört szeretnél váltani, azt ugyancsak a fogaskerék megnyomását követően tudod megtenni.

MŰKÖDÉSRE KÉSZ

Törekedtünk arra, hogy egy olyan környezet biztosítsunk számodra, ahol egy üzleti folyamatot teljes egészében végig tudsz vinni.

 

Számlatükör, könyvelési- és ÁFA mátrix, házipénztár, ezek mind szerepelnek a beállított funkciók között. Sőt, ha kedved tartja, még az Online számlát is kipróbálhatod.

Business Central manuális beállítások
Business Central ingyenes próbaverzió

30 NAPIG, DÍJMENTESEN

Ha nálunk igényelsz próbaverziót, akkor egy saját, dedikált környezetet készítünk Számodra, amelyhez csak Te, illetve az általad felvett felhasználók férhetnek majd hozzá. A próbaverzió 30 napig díjmentesen használható tesztelési célzattal.

Amennyiben elnyeri tetszésed megoldásunk, úgy próbakörnyezeted könnyedén éles környezetté tudjuk alakítani. Ha úgy döntenél, hogy később csatlakozol a Business Central felhasználók táborához, akkor a 30 nap leteltét követően a próbakörnyezetben lévő adataid (és ezzel együtt maga a környezet is) törlésre fog kerülni.

ELAKADTÁL? SEGÍTÜNK!

Kiismerni magad egy komplex funkcionalitású vállalatirányítási rendszerben nem könnyű feladat. Az egyes parancsok és mezők "mögött" található gyors-segítség rövid tájékoztatást ad arról, hogy, hogy a kérdéses elem mire használható. A 30 napos próbaidőszak alatt időközönként tőlünk is kapsz majd hasznos információkat, melyek segítenek a rendszer képességeinek megismerésében.

 

TÁMOGATÁS oldalunkon keresztül pedig hasznos "how to" videókhoz, leírásokhoz, valamint képzési tervekhez férhetsz hozzá.

 

Összetettebb kérdéseiddel, észrevételeiddel Minket is megkereshetsz támogatás oldalon található elérhetőségeink bármelyikén.

Business Central támogatás
bottom of page