Előfizetési csomagok

Havidíjas konstrukciójú csomagjainkat nevesített felhasználói hozzáférések keretében tudod igénybe venni. Felhasználóid számára összecsomagoltunk mindent alkotóelemet, amely szükséges egy komplex rendszer működtetéséhez. Havidíjaink ennek megfelelően magukba foglalják a licencek, a felhős infrastruktúra, az üzemeltetés, az ügyféltámogatás valamint a frissítések költségét is.

 

Csomagjainkat a piaci igényeket figyelembe véve alakítottuk ki, lehetőséget biztosítva a gyors belépésre, valamint a bővítésre is. Az alább ismertetett BASIC, STANDARD és PREMIUM csomagok egy vállalaton belül nem keverhetők, azonban bármikor lehetőség van a hozzáférések számának módosítására, valamint oda-vissza lépegetni a csomagok között.

BASIC

BASIC csomagunkat neked ajánljuk, ha vállalkozásod kis létszámú, és még nem jelent gondot bizonyos folyamatok manuális elvégzése. Ebben a csomagunkban a legszükségesebb elemeket gyűjtöttük össze, amelyek tisztán a Business Central képességeire, valamint a Microsoft 365 felhős szolgáltatásaira épülnek. Támogatásként tudásbázisunkhoz adunk számodra hozzáférést.

STANDARD

STANDARD csomagunk segítheti vállalkozásod, ha a gyári funkciókon túlmenően már szükség mutatkozik a korábban manuálisan elvégzett folyamatok automatizálására, valamint az Office alkalmazások használatára is. Támogatásként hozzáférést biztosítunk tudásbázisunkhoz, valamint esetkezelő rendszerünkhöz is. Insider preview programunk keretében pedig még azelőtt megismerkedhetsz a közelgő újdonságokkal, mielőtt éles üzembe állítanánk őket.

PREMIUM

PREMIUM csomagunk mindenben kitűnik a tömegből: prémium szintű adatbázis, e-számlázás, kényelmi funkciók sora, megnövelt esetszám és telefonos támogatás jellemzi.

TEAM MEMBER

TEAM MEMBER hozzáférésünk a BASIC, STANDARD és PREMIUM csomag mellé egyaránt választható. Tartalmazza a leginkább olvasási jogosultsággal rendelkező Business Central, valamint a választott csomaghoz illeszkedő Office 365 licenceket. Önmagában nem alkalmazható, mindenképpen szükséges hozzá legalább egy hozzáférés a fenti csomagokból.

MOBILE DEVICE

Mobile Device hozzáférésünkkel elsősorban a raktárban dolgozók számára kínálunk hozzáférést a Business Central-hoz. Ezzel a speciális hozzáféréssel megvalósítható, hogy a raktárban, mobil eszközökkel dolgozók készletmozgással járó tranzakciókat végezzenek teljes értékű hozzáférés licencelése nélkül. Önmagában nem alkalmazható, mindenképpen szükséges hozzá legalább egy hozzáférés a fenti csomagokból.

Felhasználói csomagok tartalma és havidíja

Áraink felhasználónként értendők