top of page

 

Előfizetési csomagok

Havidíjas konstrukciójú csomagjainkat nevesített felhasználói hozzáférések keretében tudod igénybe venni. Felhasználóid számára összecsomagoltunk mindent alkotóelemet, amely szükséges egy komplex rendszer működtetéséhez. Havidíjaink ennek megfelelően magukba foglalják a licencek, a felhős infrastruktúra, az üzemeltetés, az ügyféltámogatás valamint a frissítések költségét is.

 

Csomagjainkat a piaci igényeket figyelembe véve alakítottuk ki, lehetőséget biztosítva a gyors belépésre, valamint a bővítésre is. Az alább ismertetett BASIC, STANDARD és PREMIUM csomagok egy vállalaton belül nem keverhetők, azonban bármikor lehetőség van a hozzáférések számának módosítására, valamint oda-vissza lépegetni a csomagok között.

BASIC

BASIC csomagunkat neked ajánljuk, ha vállalkozásod kis létszámú, és még nem jelent gondot bizonyos folyamatok manuális elvégzése. Ebben a csomagunkban a legszükségesebb elemeket gyűjtöttük össze, amelyek tisztán a Business Central képességeire, valamint a Microsoft 365 felhős szolgáltatásaira épülnek. Támogatásként tudásbázisunkhoz adunk számodra hozzáférést.

STANDARD

STANDARD csomagunk segítheti vállalkozásod, ha a gyári funkciókon túlmenően már szükség mutatkozik a korábban manuálisan elvégzett folyamatok automatizálására, valamint az Office alkalmazások használatára is. Támogatásként hozzáférést biztosítunk tudásbázisunkhoz, valamint esetkezelő rendszerünkhöz is. Insider preview programunk keretében pedig még azelőtt megismerkedhetsz a közelgő újdonságokkal, mielőtt éles üzembe állítanánk őket.

PREMIUM

PREMIUM csomagunk mindenben kitűnik a tömegből: prémium szintű adatbázis, e-számlázás, kényelmi funkciók sora, megnövelt esetszám és telefonos támogatás jellemzi.

TEAM MEMBER

TEAM MEMBER hozzáférésünk a BASIC, STANDARD és PREMIUM csomag mellé egyaránt választható. Tartalmazza a leginkább olvasási jogosultsággal rendelkező Business Central, valamint a választott csomaghoz illeszkedő Office 365 licenceket. Önmagában nem alkalmazható, mindenképpen szükséges hozzá legalább egy hozzáférés a fenti csomagokból.

MOBILE DEVICE

Mobile Device hozzáférésünkkel elsősorban a raktárban dolgozók számára kínálunk hozzáférést a Business Central-hoz. Ezzel a speciális hozzáféréssel megvalósítható, hogy a raktárban, mobil eszközökkel dolgozók készletmozgással járó tranzakciókat végezzenek teljes értékű hozzáférés licencelése nélkül. Önmagában nem alkalmazható, mindenképpen szükséges hozzá legalább egy hozzáférés a fenti csomagokból.

Felhasználói csomagok tartalma és havidíja

Áraink felhasználónként értendők és éves kötelezettségvállalás mellett érvényesek

bottom of page