top of page

Bővítmények

Hasznos kiegészítők, melyekkel Business Central rendszered könnyebbé teszi számodra a mindennapi munkavégzéshez kapcsolódó adminisztrációt.

EKÁER INTERFÉSZ

Időigényes azonosítani az EKÁER-köteles küldeményeid? Szeretnél időt megtakarítani és pontosabbá tenni EKÁER adminisztrációdat?

Alkalmazásunk a Business Central kereskedelmi bizonylatai alapján összegyűjti az EKÁER jelentés tartalmát, és lehetővé teszi EKÁER szám kérését közvetlenül az ERP rendszerből. Az alkalmazás képes tárolni az EKÁER számokat és azok érvényességi intervallumát és összefoglalja az EKÁER szempontjából legfontosabb adatokat (érték, bruttó súly, kockázatosság), segítve a felhasználót a küldeményekkel kapcsolatos feladatok hatékonyabb megszervezésében és elvégzésében.

EKÁER alkalmazásunk a Microsoft által minősített megoldás, így megtalálható az AppSource-on is.

EKAER_icon_240x240_árnyékos_nagybetűs.pn
Logo_E-invoice_240x240.png

ELEKTRONIKUS SZÁMLÁZÁS

Eleged van a számlák nyomtatásból, borítékolásból és a postai ügyintézésből? Szeretnél időt és pénzt megtakarítani, miközben továbbra is teljesíted a jogszabályi követelményeket?

Alkalmazásunkkal céged jelentős lépést tehet a papírmentes iroda felé. A hitelesített és időbélyegzett számlák létrehozása és elküldése közvetlenül a Business Central-ból lehetővé teszi, hogy akár 80%-os megtakarítást is megvalósíts az átlagosan 3-400 Ft-os, nyomtatással, borítékolással, postázással és nyomon követéssel kapcsolatos költségekhez képest.

E-számla alkalmazásunk a Microsoft által minősített megoldás, így megtalálható az AppSource-on is.

KOMPENZÁCIÓ

Több szállítód egyszerre vevőd is? Sok idődet veszi el az egymással szemben fennálló kötelezettségeitek és követeléseitek összevezetése, és a fennmaradó összegek kiegyenlítése?

Megoldásunkkal felgyorsíthatod ezt a folyamatot, így lesz időd a lényegre koncentrálni.

AdobeStock_270032946.jpeg
AdobeStock_68548287.jpeg

KÖRNYEZETVÉDELMI TERMÉKDÍJ

Használsz csomagolóanyagokat? Bevallásra kötelezett vagy?

Megoldásunkkal felgyorsíthatod a környezetvédelmi termékdíjhoz kapcsolódó adminisztrációt és egyszerűen teljesítheted bevallási kötelezettségeidet.

KÖNYVVIZSGÁLÓI ADATEXPORT

Szeretnéd gyorsan kiszolgálni könyvvizsgálód adatigényét?

 

Megoldásunkkal Könyvvizsgálóbarát szoftverré teheted Business Central-od és használatával egyszerűen előállíthatod a főkönyvi tételek export adatállományát.

Könyvvizsgálóbarát szoftver.jpg

Bővítmények tartalma és havidíja


További információra van szükséged? Szívesen állunk rendelkezésedre!
 
bottom of page