top of page


Bevezetési csomagok rögzített tartalommal, fix áron
 

Hiszünk benne, hogy minden vállalat számára elérhetővé tudjuk tenni napjaink legmodernebb üzleti alkalmazásait. Szolgálatatáscsomagunk összeállításánál a fő motivációnk az átláthatóság és a könnyű tervezhetőség mellett a gyors bevezethetőség biztosítása volt.

Több mint 100 bevezetésünk tapasztalatait összegezve alkottuk meg havidíjas felhasználói hozzáféréseinket, valamint alakítottuk ki fix tartalommal és fix árazással elérhető bevezetési csomagjainkat, melyekkel megszabadulhattunk a rejtett költségektől és akár 1 hónap alatt bevezethetővé tettük a Business Central alkalmazást.

Alapcsomagunk a Pénzügy, mely tartalmazza mindazon előre beállított funkciókat, amelyek lehetővé teszik a számlázást, főkönyvi könyvelést és egyéb pénzügyi műveletek elvégzését. A Pénzügyre épül Kereskedelem csomagunk, mely a pénzügyi funkciókon túl támogatja a készletkezelési folyamataidat is. A Kereskedelem csomag bővítménye az Összeállítás csomagunk, mely a készletezés mellett alap összeszerelési (kvázi gyártási) funkciókat is tartalmaz. A fő bevezetési csomagok mellett egyre növekvő számban kínálunk kiegészítő csomagokat, melyekkel tovább mélyíthető a használatba venni kívánt Business Central funkciók köre.

Business Central bevezetési csomagok

Bevezetési csomagjaink tartalmazzák:

  • a csomaghoz tartozó, előre beállított funkciókat,

  • a beállított funkciókhoz kapcsolódó oktatásokat,

  • a kezdeti törzs- és nyitóadat feltöltés támogatását,

  • az éles indulás támogatását,

  • valamint az első havi pénzügyi zárás támogatását (pénzügy csomagnál).

 

Alap bevezetési csomagok tartalma és díja

 

Kiegészítő bevezetési csomagok tartalma és díja

bottom of page