top of page

 

Videók és leírások amelyekre érdemes egy pillantást vetned

Érj el minden funkciót!

Nem találsz valamit a szerepkör főoldalon? Nézd meg a videót és megtudhatod, miként végezhetsz el további feladatokat és miként férhetsz hozzá több információhoz.

Angol nyelvű leírás

Gyorsbillentyűk

A gyorsbillentyűk gyorsítják a feladatok elvégzését, így nagy ráhatással bírnak az üzleti folyamatok sebességére. A videóban kereséshez és szűréshez használható kombinációkkal ismerkedhetsz meg.

Angol nyelvű leírás

Vevő létrehozása

A videóból megismerheted, miként tudsz a Business Centralban egy vevőt létrehozni és milyen alapvető információkat tudsz vevőidhez megadni, amelyek segítik majd az értékesítési folyamatodat.

Angol nyelvű leírás

Szállító létrehozása

A videóból megismerheted, miként tudsz a Business Centralban egy szállítót létrehozni és milyen alapvető információkat tudsz szállítóidhoz megadni, amelyek segítik majd az beszerzési folyamatodat.

Angol nyelvű leírás

Cikkek létrehozása

Termékek és szolgáltatások: üzletünk mozgatórugói. Hogyan hozható létre egy cikk a Business Centralban? A videóból kiderül.

Angol nyelvű leírás

Dimenziók használata

Az üzleti tranzakciók nyomon követésének hatékony eszközei a dimenziók. A videó bemutatja ezen adatgyűjtési szempontok használatát a Business Centralban.

Angol nyelvű leírás

Beszerzési rendelések

A beszerzési rendelések létrehozásának, ezzel együtt a költségek, valamint kötelezettségek nyomon követésének alapvető folyamatát ismerheted meg ebből a videóból.

Angol nyelvű leírás

Értékesítési rendelések

Eladni jobban szeretünk, mint beszerezni, ezért nézzük is meg gyorsan, miként lehet -a beszerzési rendelésekhez hasonlóan- értékesítési rendeléseket létrehozni.

Angol nyelvű leírás

Speciális árak

A vevők szeretik a kedvezményeket és a rájuk szabott egyedi árakat. Nézd meg a videót, hogy megismerhesd a Business Central speciális árazási lehetőségeit.

Angol nyelvű leírás

Könyvelési csoportok

Ismerd meg hogy a Business Centralban alkalmazott könyvelési csoportok miként kapcsolják össze az üzleti tranzakciókat a megfelelő főkönyvi számokkal.

Angol nyelvű leírás

Könyvelés naplókkal

A videó bemutatja a főkönyvi könyveléshez használható naplók alapvető felhasználási módját.

Angol nyelvű leírás

Cash Flow beállítás

A Cash Flow megfelelő szintű ismerete elengedhetetlen az üzletileg kritikus döntések meghozatalához. Ismerd meg, mit nyújt ezen a téren a Business Central.

Angol nyelvű leírás

Projektek létrehozása

Hogyan hozz létre egy projektet? A videóból megtudhatod. Az alábbi leírásból emellett átfogó képet kaphatsz arról, hogy miként támogatja a Business Central a projektalapú működést.

Angol nyelvű leírás

Ismerd meg a Microsoft képzési terveit

Akár kezdő, akár tapasztalt szakember vagy, a Microsoft gyakorlatorientált megközelítésével könnyebben érheted el céljaid, és saját ütemedben szerezhetsz magabiztos tudást.

Business Central főbb funkciói

Elakadtál? Szívesen segítünk.

bottom of page